07-12-03

Onverklaarbare verschijnselen

Eerst gebruikte ik de br tag om witregels in te voegen. Dat werkte zoals het hoort. Tot op een gegeven moment bij een refresh op onverklaarbare wijze alle witregels verdwenen bleken te zijn, in verschillende browsers. Diepe zucht, dan maar gebruik maken van de p tags, zoveel entries zijn er nu tenslotte ook weer niet.

Nu opeens ziet in Firebird de blog er anders uit dan in Internet Explorer, hetgeen een paar uur eerder nog niet het geval was. Probleem: het bovenste vakje met de archieven is breder dan de andere vakjes. Ook de blauwe bolletjes die listitems aangeven, vallen in Firebird voor een gedeelte weg.

Ik weet het, het is al laat (of misschien voor sommigen juist vroeg) maar met mijn zicht is nog niks mis. Mja, laat ik hopen dat later op even mysterieuze wijze de euvels zich weer hersteld hebben.

05:39 Gepost door Morgaine | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren


-tag
Een
-tag dient niet om witregels in te voegen, maar wel om in de tekst een hard regeleinde in te voegen. Bij het gebruik van meerdere
-tags achter elkaar krijg je inderdaad witregels, maar dat is eigenlijk een neveneffect. Om alinea's af te bakenen (door middel van witregels dus) gebruik je de

-tag.

Gepost door: Librarian | 07-12-03

Mja, ik normaal gezien niet want ik ben gewend te werrken met XHTML en dan krijg ik bij het gebruiken van de blockquote tag in combinatie met p tags, het probleem dat er niet meer gevalideerd wordt. Maar goed. Ik wil gerust p tags gebruiken. Blijft de vraag waarom het eerst wel werkte en nadien niet meer.

Gepost door: Morgaine | 07-12-03

De commentaren zijn gesloten.