12-12-03

Een nieuw design

dacht ik, een derde design, om daarna ze in één en dezelfde blog te verzamelen. Zodat gebruikers van Skynet blogs die graag een ander dan standaard design hebben maar het niet zien zitten om zelf een template te maken, wat meer keus zouden hebben. Gratis en voor niets. Een nobel initiatief al zeg ik het zelf.

Zoals het er nu uitziet, wordt het echter nogabollen. Het derde design dus, hier te vinden (is op moment van posten nog niet af). Probeert u eens een commentaartje te posten? Lukt het niet? Mja, mij ook niet. Het venster weigert gewoonweg te openen.

Nu had ik toch echt gelezen dat je zoveel blogs mag aanmaken als je wil en is de code volgens mij ook in orde.

Maar misschien zit er toch een beperking aan. Zeker wanneer ik het commentaar in de vorige post lees van mensen die ook tegen problemen aanlopen bij het hebben van meerdere blogs. En als dat het geval is, zou ik dat graag weten. Zit ik tenminste niet m'n tijd te verdoen. Hopelijk is het iets tijdelijks.

Bah.

02:03 Gepost door Morgaine | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Go... Hallo,

Net even in de code gekeken van je design: als het stuk bovenaan ontbreekt waar de go() functie wordt gedefinieerd die wordt aangeroepen als je op de comment link klikt, dan gaat er inderdaad niet veel gebeuren...
Drie mogelijke oplossingen:
-copy paste die functie uit een bestaand design
-includeer je eigen window.open call in het design
-maak gewoon een rechtstreekse link van {COMMENTURL} of hoe die tag ook heet, ik ben te moe om dat nu op te zoeken midden in de nacht.

Gepost door: Maarten Schenk | 12-12-03

Gosshie toch mijn excuses. Nu heb ik inderdaad toch te snel geroepen. Die functie stond er inderdaad niet. Stom van mij. Dat heb je als je begint met enkel de fast template tags. Grrrr. Al lijkt het me geen slecht idee om dat ook even langs server zijde in te sluiten. 'k Word ook gedwongen om links in de freezone te laten openen in een ander venster omdat jullie target="_blank" meegeven en ik moet heksentoeren uithalen om die abuse melding op een fatsoenlijke manier in het design te integreren. Al kan ik die natuurlijk ook gemakkelijk onzichtbaar maken.

Mmmm ... klink wel errug kattig nu, 'k zal m'n mond maar houden.

Gepost door: Morgaine | 12-12-03

wel een mooie, dit...

Gepost door: beck | 12-12-03

Ik zat ongetwijfeld met de titel van uw bericht Kiften is gezond in mijn hoofd ;-p

Gepost door: Morgaine | 12-12-03

De commentaren zijn gesloten.