13-12-03

Franstalig? Of toch Nederlandstalig?

Commentaren kun je verwijderen door eerst bij Posten/Wijzigen op het ikoontje voor commentaren te klikken (bij de post waarbij het te verwijderen commentaar is gegeven natuurlijk) en dan vervolgens op het ikoontje voor 'verwijder' (een kruisje) te klikken. Vreemd is dat wanneer ik met mijn cursor over dat ikoontje kom, ik de tekst te zien krijg: Effacer ce commentaire. En dit hoewel ik toch in het Nederlandstalige gedeelte van Skynet blogs zit. Iemand anders hetzelfde 'probleem' ?

16:04 Gepost door Morgaine | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Zo vallen er heel wat schoonheidsfoutjes te bespeuren, à la "uw keuze werd geresistreed " en zo... Dacht dat dit verholpen zou worden met de v2, maar ze zijn allemaal blijven staan. Misschien omdat niemand het gerapporteerd heeft ? Iets anders, enig idee hoe je het design door Kuudou, dat ondermeer al overgenomen werd door Fylox Era, Mozilla-vriendelijker kan maken?

Gepost door: beck | 13-12-03

Het design door Kuusou bedoel je zeker? Dat is momenteel niet hetzelfde, het gaat misschien om een eerder design van Kuusou? ... Ah nee, nu zie ik het, Kuusou is de blogster die ook http://designs.skynetblogs.be/ in beheer heeft. Zal er eens naar kijken want inderdaad, in Mozilla ziet het er helaas niet uit.

Gepost door: Morgaine | 13-12-03

De boosdoener is in ieder geval #firstrow{
width:90%;
height: 302px;
clear: all;
}


Zie je die 302px ? Dat is dus de hoogte van de verschillende kolommen die in Mozilla aangehouden worden. Het clear: all; commando werkt niet in Mozilla. Er bijvoorbeeld de waarde 1000px aan geven is ook geen oplossing. Ben ermee bezig, oplossing komt op http://design-4-door-morgaine.skynetblogs.be/ (is nog werk in uitvoering momenteel, kijk morgen een keertje) Zal dan ook de code beschikbaar stellen.

Gepost door: Morgaine | 13-12-03

De boosdoener... Heb ondertussen al de "clear all" verwijderd, maar nog steeds niet Mozilla gedownload (dus weet niet of dit iets heeft veranderd?).

Heb je ondertussen al een oplossing gevonden?

Gepost door: Fylox Era | 14-12-03

Ik heb zowat heel de template herwerkt ondertussen. Zo is ook de template voor de comments popup aangepast zodat de stijl hetzelfde is als de blog zelf. Zodra het helemaal af is, zet ik wel een link naar een text file. Enkel clear: all; veranderen was immers niet de oplossing.

Gepost door: Morgaine | 14-12-03

Effacer... Bedankt om die nasty bugger van een bug op te sporen. Ingevoerd in ons bugtrackingsysteem... Zou snel gefixt moeten zijn.

Gepost door: Maarten Schenk | 14-12-03

mooi zo Kuusou, inderdaad, ik kan die naam om de een of andere reden niet onthouden. Dank je, ik zie dat Fylox al opgemerkt heeft dat je ermee bezig bent. Jullie maken allebei leuke designs, maar 't is leuker als de blogs in de mate van het mogelijke voor iedereen leesbaar blijven :-).
M'n eigen design is ook allesbehalve perfect, de

  • -tags lijnen slorig uit, om maar iets te zeggen, maar ik heb de indruk dat het puur visueel gezien redelijk binnen de perken blijft. Achter de schermen zal dat wel een ander verhaal zijn. Ik haal het 1 dees' dagen waarschijnlijk wel eens door de mangel van die tools die je vermeldde, zo leert een mens weer iets bij...

    Gepost door: beck | 14-12-03

  • Het is zo ongeveer af ben enkel nog commentaar aan het toevoegen aan de code, zodat duidelijk is wat wat is. Posten zal voor later zijn, 't is weeral laat ...

    Gepost door: Morgaine | 15-12-03

    De commentaren zijn gesloten.