23-12-03

Gekrakeel

Ik vermeldde al in de reacties bij voorgaand bericht dat ik het nut van de top10 niet direkt inzag (en heb dit ook al eerder aangestipt). Toch zorgt dezelfde top10 voor hoogst vermakelijk gekrakeel.

Leest u maar eens Mag dat?, een bericht aan de Skynettellers alsook Skynetblogs Speurneus en vergeet ook de reacties niet.

Krijg ik nu een commissie op het aantal extra bezoekers aan deze blogs die de links alhier opleveren?

Google Feed: de meisjes van lichte zeden ontblootten hun borsten en bekeken het imposante geslachtsorgaan (ookwel stamper, paal, lul, rampetamper en meer van dat fraais genoemd) vol afgunst. Sensueel kronkelden ze zich met hun mondjes en kontjes rond hun altaar der liefde en likken werd hun favoriete bezigheid. De sexuele spanning droop eraf en een hoogtepunt werd alras bereikt. The breasts that belonged to the Belgian, Asian, Japanese and African babes (also called hooters, boobs, boobies etc.) were not satisfied yet. They wanted other body parts to be penetrated by Master Dick (well, that *was* his name, sorry it wasn't Jeroen) and screamed for pleasure. They were love slaves. The pussy cat shook its head, those girls were hot and wet. But why did they forget to change the cat litter? - Einde Google Feed

14:24 Gepost door Morgaine | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Leuke dingen ? Action in the chickenhouse ? Ik ben niet normaal, ik ben helemaal niet normaal... Ik stoor mij aan ruzie, ik stoor mij aan ramptoeristen... ik stoor me aan van alles en nog wat ...

Ik ben werkelijk héééééél erg gestoord ! ;-)

Gepost door: ms | 23-12-03

posten voor de hits De een post voor de hits, de ander windt zich erover op en de eerste lacht zich rot. Kortom, hoe houden we de wereld draaiende

Gepost door: wchulseiee | 23-12-03

Morgen zal Ach mijn beste kunstliefhebbers, tot wat een korzelige ochtend (en een slabakkende artistieke produktie) een mens al niet kan inspireren. Puriteinser dan puriteins? Jaloers? Ach wat, de meester voelt alleen mee met al die andere anonieme havelozen, de genegeerde bloggers en de hitlozen van vandaag. Het principe van de artistieke eerlijkheid daarbij in het, toegegeven, wel heel ouderwetse vaandel dragend. En het valt te vrezen dat dat morgen niet anders zal zijn...

Gepost door: Anonieme Meester, 21° Eeuw | 23-12-03

Spijt Het spijt me, Morgaine, maar ik moet even passen voor het vragenlijstje. In Januari hoop ik de vragen op te stellen.
Reden? Heel persoonlijk.
Zal jou nog mailen.
Beloofd!

Met vriendelijke groeten,
GDB.

Gepost door: GDB | 24-12-03

Om eerlijk te zijn... had ik al het nutteloze krakeel niet verwacht net zomin had ik verwacht dat dergelijke maatregel zo'n ongeloofwaardige stijging tot gevolg zou hebben.
Maar lijkt het je niet oké, als zelfs maar 1/100 van de blote-tieten-zoekers stil komt te staan bij een tekst over de 2de Initifada? Mij lijkt het dat de persoon in kwestie enkel aangestoken kan worden tot het even stilstaan bij de gruwelijke feiten. Anderen zien er dan weer een bedreiging in om hun blog tot de succesvolsten te rekenen. Nog anderen storen zich dan weer aan het woordgebruik, zo is het natuurlijk voor niemand goed.

Ook ik pleit ervoor, mijn beste Morgaine, om tot een afschaffing te komen van bepaalde nietszeggende en verkeerde indrukkend gevende top10-lijstjes. Helaas vrees ik dat mijn inzeg bij de Blogdienst niet bepaald doorslaggevend te noemen is.

Gepost door: PieterJan | 24-12-03

Wat mij betreft, doet eenieder wat hij of zij wil. Binnen de regels van het spel (aka de Gedragscode en de Algemene Voorwaarden). Al zijn die regels zoals ondertussen wel bekend, volgens mij niet al te duidelijk. En worden zogenaamde overtredingen ook niet altijd op een even professionele manier snel en tot ieders tevredenheid opgelost. Maar goed.

Gepost door: Morgaine | 24-12-03

De commentaren zijn gesloten.