26-05-04

Zozo, een heuse wedstrijd

Het is natuurlijk prachtig, Skynet blogs bestaat bijna een jaar. Het heeft ongetwijfeld een groot aantal mensen aan het bloggen gebracht, die zich anders zouden laten afschrikken door ofwel de interface in een andere taal (zie de vele aanbieders van gratis ruimte om te bloggen, bijvoorbeeld in het Engels, waarvan het onlangs in een ander kleedje gestoken Blogger een van de meest uitgebreide mogelijkheden biedt), ofwel door het zelf moeten installeren van een applicatie, al dan niet betalend (Movable Type, WordPress, pMachine etc. etc.).

Het is prachtig dat er nu een prijs is voor de beste blog, de blog met het mooiste design, en de meest veelbelovende blog. Toch een opmerking: ik ben ervan overtuigd dat een van de blogs die genoemd worden door Skynet zelf, tot winnaar gekozen zal worden, zowel in de categorie beste blog, als de categorie beste design. Niet eens omdat het de beste of mooiste blog is (al hoor je mij niet beweren dat ik deze blogs niet zou waarderen, ik ben een fan van onder andere Beckett, Arcadim, Librarian, ...) maar gewoonweg omdat de mens gemakszuchtig is. Waarom op zoek gaan naar het juiste adres van een blog, als er je al verschillende goede blogs aangereikt worden? Bovendien zou ik de mensen de kost niet willen geven die niet goed lezen en denken dat de genoemde blogs de genomineerden zijn, en men dus daaruit z'n keuze moet maken.

Maar goed, wie het ook wordt, ik wens hem of haar alvast veel plezier met het mooie nieuwe hebbedingetje :-)

Ps. Er zijn nog altijd vier gratis templates van mijn hand te vinden, je vindt ze op Het leven is meer dan zwart en wit alleen, en weet je wat, je hoeft nu ook niet eens meer naar mij te linken. It's free for the taking.

22:26 Gepost door Morgaine | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Templates Ooit heb ik het al gezegd, die templates of designs van jou of hoe die dingen ook correct mogen heten die vind ik gewoon fantastisch. Dat ik er geen van gebruik heeft te maken met het feit dat ik meer voldoening heb aan het gebruiken van mijn eigen kunst- en vliegwerk dat waarschijnlijk niet al te zeer "volgens de regels van de kunst" is. Maar het wél of niet gebruiken van één van jouw ontwerpen heeft voor mij geen belang voor het geven van een link. En die link heb je en blijf je hebben.

Jammer dat we je zo weinig zien/lezen.

Gepost door: ms | 24-06-04

De commentaren zijn gesloten.